TECEflex

Sistemul universal TECEflex confera performante maxime in toate domeniile de aplicatie. Sistemul de tevi si fitinguri poate fi astfel folosit atat la instalatii de incalzire si sanitare cat si la instalatii de aer comprimat respectiv pentru gaz* – (TECEflex este aprobat pentru distributia de gaz de catre Institutul Tehnic si Stiintific German pentru Gaz si Apa. (DVGW))

Tevile sistemului TECEflex se conecteaza cu ajutorul fitingurilor prin presare axiala, si din cauza ca nu foloseste o-ring-uri sau alte elemente de etansare, sistemul de imbinare este unul foarte sigur, si fara batai de cap.

Tece flex

TECEflex – IMBINARI SIGURE DE APROAPE 25 DE ANI Timp de 20 de ani, milioane de imbinari au fost facute in toata lumea cu TECEflex, toate aceste imbinari fiind realizate dupa acelasi principiu al presarii axiale: teava este expandata si apoi trasa peste fiting – mansonul de presare asigurand imbinarea! Nimic nu s-a schimbat in aceasta tehnica de imbinare de la momentul lansarii pe piata a sistemului TECEflex.

Sistemul de instalatii universal pentru toata gama de aplicatii domestice si industriale

  • Poate fi folosit pentru realizarea instalatiilor de transport apa potabila, incalzire si aer comprimat „5 sisteme – un singur fiting”
  • Sistem de conectare fara o-ring
  • Teava si fitingul au, practic, aceeasi sectiune interioara
  • Tevi compozite cu pereti grosi, rezistente la torsiune cu diametre intre 14-63 mm
  • Sistem de detectare a conexiunilor incorecte
  • Unelte de imbinare simple
  • Gama de fitinguri din alama completa cu diametre intre 14-63 mm
  • Fitinguri din PPSU cu diametre de 16 si 20 mm (ca alternativa mai ieftina)
  • Sistem sigur
  • Rezistent la temperaturi inalte si forte de compresie mari
Teceflex instalatii de apa potabila pe toata durata

Teceflex – instalatii de apa potabila

Omologarea DVGW confirma faptul ca sistemul TECEflex este potrivit, din punct de vedere igienic si biologic, pentru realizarea de instalatii de apa potabila si ca durata medie de viata a sistemului este de peste 50 de ani. O alta calitate importanta a sistemului este faptul ca realizarea etansarii se face fara folosirea o-ring-urilor. Odata realizata imbinarea, in interiorul tevii nu raman spatii in care apa sa poata stagna, ceea ce conduce la o calitate buna a apei potabile. Materialele folosite la realizarea sistemului TECEflex sunt aprobate de toate organizatiile de calitate din intreaga Europa.

Teceflex produsul ideal pentru instalatii de incalzire

Teceflex – instalatii de incalzire

Gama teceflex ofera solutii pentru orice varianta de montaj, fie ca radiatorul este alimentat din podea sau din perete. In gama de produse TECEflex exista si un fiting cu circuite incrucisate, care faciliteaza montajul radiatoarelor.
Teava Pe-Xc-Al/PE-RT, datorita reticularii, are o rezistenta sporita la temperaturi inalte si o durata medie de viata foarte mare.
Datorita stratului exterior al tevii de culoare alba, teava se poate folosi si la realizarea instalatiilor aparente. Segmentele de teava ramase in urma realizarii unor instalatii complexe, pot fi folosite la realizarea unei instalatii mai mici (ex: instalatie apa potabila). Pentru alimentarea circuitelor cu distribuitoare se recomanda acest tip de teava, deoarece nu are nici o intrerupere.

Acest sistem TECEflex este ideal pentru instalatii de apa potababila si instalatii de incalzire cu radiatoare, deoarece nu vor exista nici o lipitura, si caloriferul va avea circuit separat din distribuitor, pentru incalzire prin pardoseala se va folosi sistemul TECEfloor.