TECE Romania

Home  |  Blog de instalatii   |  TECE Romania
TECE Romania

TECE Romania

TECE este o afacere de familie din Germania, au sediul central in Emsdetten si sunt prezenti in 26 de locaţii din întreaga lume. In Romania sediul TECE Romania se afla in Judetul ilfov in Comuna Chiajna pe Soseaua de centura nr 13A din 2007, de unde a inceput si parteneriatul cu echipa Elvarme.

Compania TECE a crescut extrem de mult, datorita aproprierii faţă de clienţi şi prin dialogul cu ei afland necesitatiile si dorintele clientilor. Prin această abordare a dobandit o cultura a curiozităţii şi a conturat filozofia companiei in 5 locaţii din Germania, Europa şi Asia.

Compania încearca sa atingă niveluri foarte ridicate de producţie şi standarde înalte de maxima calitate. Si acest lucru este confirmat de nenumăratele certificate şi premii care le-a obtinut din intreaga lume.

TECE Romania este un producator renumit pentru instalatii de incalzire si sanitare, iar 90% din produsele TECE funcţionează fiabil şi invizibil în spatele unui perete sau in interiorul unei instalaţii încastrate. Doar 10% sunt vizibile în faţa peretelui. Aceasta fiind : termostate pentru incalzire, cutii de distribuitor acoperite din metal sau sticla, rigole de dus, sifoane de dus, si clapete de actionare pentru vasele wc.

Conducere

Directorii generali al acestei companii sunt : André Welle, Hans-Joachim Sahlmann şi Dr. Michael Freitag pentru care sunt si responsabili din anul 2015.
Bazandu-se pe trei zone definite de competenţa, aceasta companie indeplineşte cerinţele foarte exigente ale arhitecţilor, proiectanţilor dar si a firmelor de executie.

Serviciul de incalzire prin pardoseala tece este executat de catre echipa Elvarme, si va putem pune la dispozitie impreuna cu echipa TECE Romania consultanta tehnica de specialitate, insotite de un montaj corect conform normelor in vigoare.

Ca afacere de familie

Se considera ca parteneriatul este factorul vital pentru succes. Produsele inovatoare au fost şi sunt dezvoltate având la baza aprofundarea inţelegerii oamenilor şi a pieţelor din intreaga lume.

PREV

Calorifere HENRAD - calitate si performanta

NEXT

Referinte lucrari TECE

Sorry, the comment form is closed at this time.