Referinte lucrari TECE

Home  |  Blog de instalatii   |  Referinte lucrari TECE
incalzire referinta tecefloor

Referinte lucrari TECE

In acest articol va vom prezenta portofoliu de referinte lucrari TECE, pentru a va informa de clienti din lumea intreaga lumea care au ales acest brand, pentru incredere si seriozitate dar nu in ultimul rand pentru calitatea deosebita si a garantiilor pentru materialele produse.

Referinte Lucrari TECE SHANGHAI STAR RIVER:
COMPLEXUL DE APARTAMENTE DIN SHANGHAI
Complexul de apartamente “Shanghai Star River” este un proiect internaţional executat la o scara larga. A fost construit pe un teren de 714.000 metri pătraţi în districtul Min Hang.
Pentru acest complex sau folosit 400.000 de metri de teava TECEfloor. Pentru care au fost montate doar pentru sistemul de incalzire prin pardoseala ca sursa unica de incalzire in tot complexul.
Teva folosita a fost una de tip Pe-Xa cu bariere de oxigen in conformitate cu standardul german DIN 4726.

Complex apartamente tecefloor

Referinte Lucrari TECE LOOKEN INN:
În oraşul Lingen sa construit un hotel modern cu 104 de camere, o zonă de restaurant şi o zonă de wellness. Toate tehnologia implementată provine în întregime de la TECE: alături de module prefabricate de perete, clapete de acţionare pentru toaletă şi un sistem de incalzire prin pardoseala. Aici au fost utilizate si doua separatoare de grasimi.
Deoarece s-a dorit ca şederea oaspeţilor cât mai confortabilă, hotelul este încălzit prin pardoseală, pentru a emite o căldură radiantă plăcută. Sistemul de încălzire complet TECEfloor este pus la treabă aici. Marele avantaj pentru operatorii şi instalatorii de la Kronemeyer GmbH: în comparaţie cu asamblarea unor componente individuale de la diverşi producători, sistemul a fost adaptat şi garantează siguranţă maximă în ceea ce priveşte izolarea fonica.
Pentru acest tip de constructie sa folosit 100.000 metri de teava de tip Pe-Xc care are o durata minima de 50 de ani, si este dotata cu bariera de oxigen la interior.

Hotel echipat cu incalzire in pardoseala

Echipa Elvarme este disponibila sa va ofere consultanta, proiectare dar si executie pentru orice tip de lucrare, adaptabil pentru orice tip de buget.

PREV

TECE Romania

NEXT

Gama de radiatoare Henrad ECO

Sorry, the comment form is closed at this time.