Radiatoarele decorative Henrad

Home  |  Radiatoare HENRAD   |  Radiatoarele decorative Henrad
Radiatoarele decorative Henrad

Radiatoarele decorative Henrad

Esti in cautarea unui radiator care sa iti dea un aer modernist in camera ta? Radiatoarele decorative Henrad sunt tot ce ai nevoie. Aceastea au fost special concepute pentru a se integra perfect in decorul incaperii tale si sa asigure o incalzire prin calorifere adecvata.

Radiatoarele decorative Henrad – tipuri

Radiatoarele decorative Henrad se impart in mai multe categorii, in functie de intrebuintarea acestora :

Alto Swing

Este un calorifer vertical caracterizat prin margini rotunjite. Elegant si decorativ sunt cuvintele care descriu cel mai bine acest radiator. Nu numai ca impresioneaza prin contururile din dotare, dar si asigura o incalzire corespunzatoare, mult peste asteptari. Acest radiator dispune de o gama larga de culori, adaptandu-se perfect in orice situatie.

Alto Tango

Este asemanator cu varianta Swing, singura diferenta facandu-se prin liniile drepte. Carcasa exterioara este confectionata dintr-o bucata, dand impresia de un calorifer turnat, fara sudura. Dispune de o gama foarte larga de culori. Se imbina perfect cu orice fel de interior.

Alto Slim

Acest model de radiator este fara indoiala varful de gama al radiatoarelor verticale. Panoul frontal neted si panourile laterale de culoare neagra si grila din partea superioara, confera radiatorului o clasă incomparabila. Se poate monta sina pentru uscarea prosoapelor.

Everest Slim ECO

Modelul Everest se poate incadra si la gama de produse ECO. Functioneaza si in sistemele de joasa temperatura, oferind confortul necesar chiar si la temperaturi scazute. Asigura totodata si un consum redus de energie.

Acest model este varianta orizontala a Alto Slim. Are o parte frontala cu un finisaj modern si poate fi adaptat cu o sina pentru uscat prosoapele. Se poate comanda in diverse culori, adaptandu-se perfect nevoilor tale.

PREV

Racorduri de conectare radiatoare Henrad

NEXT

Sisteme de pardoseala radianta

Sorry, the comment form is closed at this time.