Mai multa caldura cu ajutorul radiatoarelor Henrad ECO

Home  |  Radiatoare HENRAD   |  Mai multa caldura cu ajutorul radiatoarelor Henrad ECO

Mai multa caldura cu ajutorul radiatoarelor Henrad ECO

In acest articol ne propunem sa povestim cate ceva despre felul in care puteti obtine mai multa caldura cu ajutorul radiatoarelor Henrad ECO. Majoritatea caselor din ziua de azi , au incalzire prin radiatoare. Primele radiatoare fabricate erau foarte mari, grele, instalarea acestora era una dificila. Nici randamentul nu era unul tocmai bun. In timp acestea au fost perfectionate astfel incat sa ocupe un spatiu corespunzator, sa degaje cat mai multa radiatie si de ce nu – sa fie cat mai economice din punct de vedere al consumului de energie.

Mai multa caldura cu ajutorul radiatoarelor Henrad ECO

Ca sa obtineti mai multa caldura cu ajutorul acestor radiatoare, nu trebuie sa faceti eforturi extraordinare sau sa urmati anumite proceduri. Distributia agentului termic prin calorifere face posibil sa obtineti rezultatul scontat, fara cheltuieli suplimentare. Cum este posibil acest lucru ? Apa este introdusa in calorifer prin panoul din fata, cea mai mare parte din energia consumata se concentreaza aici. Panoul din spate este incalzit ulterior, dar va fi intotdeauna mai rece. Nu se doreste ca acesta sa fie la fel de cald ca si cel din fata ci se cauta ca pierderile de energie prin spate sa fie minime.

 

 

Mai multa caldura cu ajutorul radiatoarelor Henrad ECO

Mai multa caldura cu ajutorul radiatoarelor Henrad ECO

Incalzirea prin convectie

Acesta metoda de incalzire este cea mai rudimentara si este majoritar raspundita in casele noastre. Aerul are o tendinta de a se misca circular datorita faptului ca este incalzit si ridicat catre tavan. Odata cu racirea acestuia, el coboara ciclul reluandu-se. Acest tip de incalzire vine cu dezavantajele lui. In primul rand nu este tocmai potrivit pentru persoanele cu astm. Incalzirea prin convectie antreneaza foarte multe particule si praf. Caldura este resimtita doar in zona de langa calorifer, aceasta scade treptat odata cu distantarea fata de calorifer.

Incalzirea radianta

Cel mai bun exemplu pe care il avem este radiatia solara. Acesta in contact cu piele iti da o senzatie de bine. Pe acelasi principiu functioneaza si radiatoarele Henrad ECO. Degajarea de energie este proportionala, atat obiectele cat si oamenii se incalzesc uniform. Mai jos aveti o comparatie intre un calorifer traditional si unul Henrad ECO

 

 

De ce sa alegi un calorifer traditional cand poti alege Henrad din gama ECO ? Ai nenumarate beneficii.

Echipa Elvarme este gata sa te ajute in cazul in care ai nevoie sa consultanta in alegerea celei mai bune solutii de incalzire.

PREV

Distribuitor si grup de pompare

NEXT

Aerisirea caloriferelor Henrad

Sorry, the comment form is closed at this time.