Slide 1
Incalzire in pardoseala NEOTER by TeraPlast

Hai sa vorbim despre incalzire ! Suntem specialisti in acest domeniu. Incalzire in pardoseala cu pompa de caldura ? Hai sa ne cunoastem !

Societatea noastra impreuna cu furnizorul nostru TeraPlast, comercializeaza si monteaza incalzire in pardoseala Neoter by TeraPlast cu agent termic, ELVARME SRL oferind o garantie pentru montaj de 2 ani pentru executie, si 10 ani pentru intreg sistemul insotit de o polita de asigurare oferit de catre Neoter by Teraplast.

Sistemul de încălzire in pardoseală NeoTer by TeraPlast este o soluție modernă si actuala, care oferă multiple beneficii pentru mediul înconjurător dar si pentru clientii care aleg sa monteze acest sistem.

Nu schimbă umiditatea aerului și elimină zonele cu temperaturi joase sau reci, si bineinteles are un consum redus de energie, iar căldura se menține pentru mai mult timp în încăpere datorita inertiei.

Tehnologia utilizată de catre NeoTer by TeraPlast este complet automatizată pentru procesul de extrudare a țevilor PE-Xa într-o singură etapă ! oferind o stabilitate a produselor, dar si o  durată medie de viață  de cca  50 de ani +

AVANTAJE INCALZIRE IN PARDOSEALA NEOTER BY TERAPLAST

Sistemul de incalzire in pardoseala NeoTer are o performanța ridicată, TeraPlast avand o  fabrica ultra moderna in Romania. Pentru sistemul de încălzire prin pardoseală NeoTer by TeraPlast se folosesc doar materii prime de o calitate superioară și garantată
Avantajele incalzirii in pardoseala NeoTer, bineinteles cu montaj executat corect aduce urmatoarele avantaje: :

  • Nivel ridicat de confort termic
  • Fără senzația de picioare reci
  • Consum redus de energie
  • Probabilitate mica de a ridică praful
  • Siguranta crescuta datorita proiectului oferit de producator
  • Compatibilitate pentru pompele de caldura, centrale pe gaz
  • Garantie 10 ani daca montajul este facut de un partener Autorizat

Garantie Sistem

Garantie 10 ani, oferita de producatorul TeraPlast, insotit de o polita de asigurare pentru vicii de fabricatie de pana la 2,500,000 euro / anual. Asa ca nu iti face griji !

Transport Gratuit

Noi impreuna cu furnizorul TeraPlast iti punem la dispozitie transportul, pentru tot sistemul tau de incalzire GRATUIT ! Bineinteles daca achizitonezi tot sistemul complet

Proiectare Gratuita

Daca alegi sa facem noi montajul pentru sistemul de la NeoTer, te asiguram ca vom lucra dupa proiectul oferit de la Producator ! si la final ti-l vom oferi Gratuit !

Garantie Manopera

Oferim garantia standard de 2 ani pentru manopera, pentru intreg sistemul montat, insa iti oferim posibilitatea de a achizitiona suplimentar inca 2 ani de extragarantie !

TEAVA PEX-A NEOPE-XA BY TERAPLAST

Acestea sunt țevile cu barieră de oxigen NEOPE-XA de la NeoTer by Teraplast livrate si montate de catre ELVARME. Țevile sunt produse în 5 straturi, după cum urmează in detaliile de mai jos:
– Stratul interior din polietilenă reticulată, flexibilă, rezistentă la temperaturi ridicate
– Bariera împotriva difuziei de oxigen – EVOH (Ethylene vinyl alcohol) care are rol de a împiedica difuziunea oxigenului în agentul termic
– Avantajul major al barierei de oxigen dispusă la interior este acela că nu există riscul zgârierii ei la montaj și astfel nu afectează performanța țevilor și eficiența împotriva pătrunderii moleculei de oxigen.
– Cele două straturi de adeziv care asigură fixarea stratului EVOH în interiorul țevii
– Strat exterior din polietilenă, flexibil, pentru protecția mecanică.
– Siguranță sporită Fără întreținere ulterioară.
Asadar, Tevile NEOPE-XA sunt dezvoltate pentru o utilizarea medie de 50 de ani (daca sunt folosite in sistemul de incalzire prin pardoseala). Având în vedere că temperatura în pardoseala este de maxim 45 de grade, durata de utilizare a acestor produse este mult mai mare.

Calitatea aerului – nu ridică praful

Calitatea aerului va fi intens îmbunătățită prin sistemul de încălzire in pardoseală de la NeoTer, față de alte sisteme de încălzire clasice. Aerul respirat ajunge la o temperatură optimă, datorită modului de dispersie al temperaturii pe verticală (încălzire radiantă). Nu ridică praful de pe pardoseală,deoarece căldura este distribuită uniform pe toată suprafața pardoselii, rezultând cu curent
de aer neglijabil, mult mai slab decât în cazul radiatoarelor.
Caloriferele de otel, trebuiesc suflate cu aer cca 1 odata pe luna, si spalate pe interior cu apa si detergenti speciali de 2x pe an, insa nimeni nu face asta, de unde si cauza imbolnavirilor din cauza prafului excesiv si a calitati aerului. La incalzire in pardoseala pe langa ca nu se ridica atat de sus praful, curatenie in casa oricum faceti, aspirat si spalat podelele cu mopul. Sistemul Neoter by TeraPlast vandut si montat de catre noi ELVARME iti poate ca aceasta grija a prafului sa se diminueze in proportie de 90%. Restul de 10% consta in curatenia dvs.

Placa cu nuturi neoter by TeraPlast

Un subiect greu, placa cu nuturi sau placa tacker pentru incalzire ?

––––––––––––––––––––––––––

– placă de termoizolație cu cel mai simplu montaj al țevilor
– diverse aplicații: de la case familiale, ansambluri rezidențiale, până la spații comerciale
– dimensiuni: 1200x600x20 mm
– posibilitatea utilizări țevilor cu diametre între 16-18 mm
– rezistența la compresiune EPS 150
– pas de 50 mm intre nuturi
– placa cu nuturi este acoperită cu un film de protecție cu rol de rigidizare.
– Izolare fonica
– Protectie de dupa montaj, mai ales in timpul turnari sapei
– Montaj corect si uniform
– Greutate suportata mai mare fata de placa tacker

PLACĂ TACKER
– montajul plăcii se face cu ușurință prin derularea ruloului de termoizolație
– este acoperită cu o folie, cu un caroiaj cu pas de 5 cm
– folia caroiată conține o țesătură de fibre, oferind o rezistență ridicată la rupere și împiedică ieșirea clipsurilor din polistiren
– dimensiuni: 1×10 m; grosime placă: 25mm
– rezistență la compresiune EPS 70-100

Elvarme recomanda placa cu nuturi in schimbul placilor tacker, deoarece montajul este unul mult mai profesionist, iar in timpul turnarii sapei de beton, totul este in regula si fara riscuri, daca vrei sa vezi ce se intampla cand se toarna sapa peste incalzire solicita-ne pe Whats app Video!

TERMOSTAT NEOTER

TERMOSTAT SMART PĂTRAT MONTAJ DOZĂ
– față de alte termostate din piață acesta are avantajul major de a putea fi conectat direct la router fără a mai avea nevoie de vreun dispozitiv în plus (cum ar fi un gateway)
– are rolul de a afișa și regla temperatura într-o zonă de încălzire prin pardoseală
– afișaj electronic cu posibilitate de programare a temperaturii în 6 intervale orare
– poate funcționa în trei moduri:
1) cu senzor de ambient
2) cu senzor de pardoseală
3) cu senzor de ambient și pardoseală

Vrei ca in casa ta sa existe incalzire prin pardoseala Neoter By TeraPlast ?
Cere o cotatie gratuita chiar acum! Iti vom raspunde in maxim 24h

––––––––––––––––––––––––––

DESPRE TERAPLAST ROMANIA

Grupul TeraPlast este cel mai mare procesator de polimeri din estul UE. Fabricile grupului sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, de la producători renumiți la nivel mondial. În plus, investițiile continue în capacitățile de producție asigură o productivitate optimă, un grad ridicat de automatizare și facilitează obținerea de produse de înaltă calitate, aliniate standardelor internaționale de produs<br /> Grupul TeraPlast este un exemplu de determinare, un reper pentru antreprenoriatul românesc. Forța Grupului constă în complementaritatea business-urilor din portofoliu, în echipa puternică de experți și în capacitatea de a anticipa și fructifica oportunitățile din piață. Proiectele de succes sunt prioritatea noastră. De aceea, oferim soluții eficiente pentru oameni și mediu, care răspund optim nevoilor partenerilor noștri.