Calorifere HENRAD – calitate si performanta

Home  |  Radiatoare HENRAD   |  Calorifere HENRAD – calitate si performanta
Calorifere HENRAD - calitate si performanta

Calorifere HENRAD – calitate si performanta

Caloriferele joacă un rol important în viața noastră de zi cu zi. Fără ajutorul acestora, camerele nu ar putea fi încălzite pe tot parcursul anotimpului rece.  Ele se găsesc pe piață în diferite forme și culori în funcție de preferințe cât și de întrebuințarea acestora. În articolul care urmeză ne propunem să facem o scurtă prezentare de calorifere HENRAD – calitate si performanta, brand prezent în portofoliul nostru.

HENRAD face parte din grupul Stelrad Radiator Group, grup cu renume la nivel mondial cu doua sedii mari in Nuth (Olanda) si in Mexborough (UK). Grupul a fost fondat in anul 1936. In momentul de fata HENRAD este un producator de radiatoare PREMIUM. Este cel mai cunoscut brand de radiatoare in UK.

De ce să alegi HENRAD ? Iată câteva avantaje :

avantaje calorifere henrad

Calorifere HENRAD – calitate si performanta

Gama de produse HENRAD este împărțită în 6 mari categorii după cum urmează:

– ECO – calorifere destinate folosirii în sisteme de joasă temperatură. Agentul termic intră prima oară prin panoul frontal sporind altfel eficiența energetică. Sunt gandite special pentru economisirea energiei, de aici si numele ECO.

– DESIGN – produsele care acordă o foarte mare atenție la detaliu. Acolo unde designul este un lucru de luat in considerare

– DECO – caloriferele care se vor incadrate in piese de mobilier sau care se vor ascunde. Se livreaza vopsite in functie de aplicatia unde este folosit si se integreaza nemaipomenit in decor. Se pot utiliza si in sistemele de joasa temperatura

– SPECIAL – concepute pentru utilizare in sisteme de joasa temperatura si in locuri cu umiditate crescuta. Aceste produse sunt tratate cu o protectie galvanizata suplimentara impotriva coroziunii. Pot fi folosite si in bai.

– STANDARD – calorifere standard care pot fi folosite atat in sistemele de incalzire de joasa tensiune cat si in cele clasice. Suporta temperatura agentului termic pana la 110 grade Celsius.

– BATHROOM – calorifere special conceputa pentru baie dupa clasicul model „port-prosop”. Sunt confectionate din tuburi drepte sau curbate in functie de cerintele clientului.

Vom discuta despre incalzire prin calorifere marca Henrad, pentru fiecare categorie in parte in urmatoarele noastre articole.

Nu uitati, echipa Elvarme va poate ajuta oricand aveti nevoie de o informatia care face referite la pret, consultanta de specialitate, montaj sau alte intrebari. Nu ezitati sa ne intrebati!

PREV

Termostate cu design modern

NEXT

TECE Romania

Sorry, the comment form is closed at this time.